onsdag 17. juni 2009

En ny besettelse...

Da jeg var yngre var jeg svært glad i serien om Anne fra Bjørkely, faktisk så glad at da ukens episode var ferdig søndag kveld rett før Dagsrevyen så skjønte jeg ikke hvordan jeg skulle klare å vente ei uke, ei hel uke, på neste episode. Heldigvis hadde biblioteket bøkene da... 

Og slik har det vært med mange serier, både på TV og i bokform. My So-Called Life, en av de første tenåringsseriene som gikk på TV og som jeg kjøpte på DVD i fjor, er et godt eksempel. Åh, hvor vi diskuterte om Angela kom til å få drømmeprinsen Jordan Catalano. 

Harry Potter... jeg nevner kinoforestillinger midt på natten og timer i bilen på Vestlandet for å få tak i boka på utgivelsesdagen. Smuglesing i bryllup... akk ja, noen ting bør kanskje forbli uskrevet...

I det siste har det vært serien Battlestar Galactica... For litt siden tok jeg meg i å klage på tredje sesong - altfor lite kamp og altfor mye tenking. Ja. Nå har vi en pause mellom tredje og fjerde sesong, for å se filmer som hoper seg opp i dvd-hyllen.

På mandag fikk jeg en gave. Vi-har-bodd-sammen-i-ett-år-gave! Hurra - er jeg ikke heldig?! De tre første bøkene i Twilight serien. Jeg er godt i gang med den første. Og jeg tror jeg har fått en ny favoritt. En ny besettelse. Serien jeg har ventet på etter Harry Potter! Wow - sier jeg bare. Hvorfor har jeg ikke skjønt hvilken serie dette var før nå?

4 kommentarer:

 1. Å! Besettelser. Herlig, herlig.

  SvarSlett
 2. Velkommen i Twilight-gjengen! Vi har nok alle opplevd den samme åpenbaringen!

  SvarSlett
 3. Velkommen etter!
  Jeg har skrevet om alle bøkene i bloggen min, men IKKE les den jeg la ut i dag for den er full av spoilere, det er VELDIG viktig at du ikke leser den. Det er nemlig om siste bok, og du vil jo ikke vite hva som skjer der.

  SvarSlett
 4. Hmmm... Knirk, jeg skal prøve å la være, men jeg er egentlig litt fæl til å lese den siste siden om ikke først, så i allefall tidlig!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.