mandag 8. juni 2009

Ut på tur, aldri nok lesestoff...

Jeg er ute på en liten reise. I embetets medfør som det heter så fint. To dager med møter, dag som kveld, en togreise og en flytur. Fire bøker i kofferten! 4! Jeg er livredd, nesten engstelig paranoid for å gå tom for lesestoff. Fire bøker, tenk om toget stopper og vi står der i timesvis... Tenk om fire bøker ikke er nok! Valgene mine har falt på Anna Bache-Wiig sin nye roman Lasse hus, i tillegg har jeg med to engelske romaner. Den fjerde er Portrettet av Mr. W. H. av Oscar Wilde. Hm, kanskje burde jeg ha tatt med en til...


6 kommentarer:

 1. Er det ikke en god unnskyldning til å kjøpe nye bøker? Når du sitter der, langt unna bokhylla hjemme så MÅ du jo bare... Og hvis toget stopper tilfeldigvis mellom to stasjoner i ingenmannsland, så er det sikkert en eller annen på toget som kan låne deg en bok! Tenk så spennende =)

  SvarSlett
 2. Ja, det er egentlig en god unnskylding. Og det har jeg allerede gjort! Fant en liten hyggelig liten bokhandel her jeg er hvor jeg kjøpte en bok:-) Viktig å støtte de små lokale bokhandlene:-)

  SvarSlett
 3. HA HA! To dager med full jobb og fire bøker! Det bør holde.

  SvarSlett
 4. Hehe, jeg kjenner meg godt igjen i denne problemstillingen. Selv om jeg vet at det er mulig å få kjøpt litteratur i andre land og byer, så må jeg liksom sikre meg ;)

  Angående serie-listen min så takker jeg for tips om den andre serien til Alexander McCall Smith. Skal vurdere den hvis jeg liker Damenes detektivbyrå :)

  SvarSlett
 5. Jeg vet akkurat hvordan du har det! Jeg reiser aldri noe sted uten et lite utvalg av bøker, gjerne svært forskjellige for jeg vet jo heller ikke hvilken stemning jeg kommer til å være i der jeg skal være. Og stemning avgjør også hva man har lyst til å lese. Må ha minst tre bøker i baggasjen. Minst.

  SvarSlett
 6. Jeg kjenner meg igjen :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.