tirsdag 14. juli 2009

Og mens vi venter...

... kan vi kose oss med anmeldelser av helgens (sommerens) store film - Harry Potter and the Half-Blood Prince...

BBC har tatt med seg en 9 år gammel gutt og hans dom er som følger...

The Half-Blood Prince is probably the best Harry Potter film made. It has
plenty of everything, but maybe a bit too much kissing.


Anmeldelsene i Norge er ikke like panegyriske, men de fleste bemerker at det er litt klining i krokene innimellom. Den sisten boken, eller filmen, før den store finalen vil alltid være litt transportetappe. Men jeg tviler på at jeg kommer til å kjede meg.

3 kommentarer:

 1. Å, Harry ... gleder meg til å se ny film. :-)

  SvarSlett
 2. Hummm, tror jeg er en av få som har lest HP-bøkene, men ikke likt filmene noe særlig. Ikke at jeg har sett noe mer enn to halve (eller deromkring), men jeg synes HP er best i bokform - og der er han virkelig bra! :)

  Leste kommentaren din inne hos Jeg Leser/Janke om at du leser 13. uke av Marianne Mjaaland, så jeg måtte bare få si at jeg er enig med deg. Det er en ganske kjedelig og overtydelig bok. Jeg leste den selv i fjor og ble skuffet for jeg har tidligere lest Unaturlig dødsfall meldes av samme forfatter og den likte jeg nokså godt. Men det blir sånn i mange tilfeller (har jeg inntrykk av) at dersom en forfatter har hatt en suksess, så pøser forlaget på med neste roman selv om den kanskje ikke når opp til den første.

  SvarSlett
 3. Jeg er enig i bøkene er best, men jeg synes også at filmene også er gode. De klarer å skape litt av stemningen, selv om del ting faller bort.

  Ja, jeg har akkurat postet et innlegg 13.uke og synes den var dårlig. Det virker om hun vil så mye og bare durer i vei. Jeg har ikke lest Unaturlig dødsfall, men jeg leste Kandahar og jeg likte ikke den så særlig godt, men tenkte jeg skulle gi henne en ny sjangse. Kandahar har litt av den samme stilen som den 13.uke.

  Jeg tror du har et godt poeng vedr. hvordan forlagene pøser på. Jeg tror ikke 13.uke ville ha blitt utgitt hvis det var en debutant som hadde skrevet den.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.