lørdag 12. desember 2009

Heldige megAlle bokelskere som har vært i Paris har sikkert vært innom Shakespeare and Company, en bokhandel med stor B og masse sjarm. Jeg skrev om dennebokhandelen på min reiseblogg for en stund siden.  Min kjære var nettopp en tur i Paris og kom hjem med dette skjønne nettet, hvor det også lå en bok...
Den øverste av disse, nemlig en novellesamling Isaac Asimov. Jeg har lenge fundert litt på å lese mer science fiction, nå har jeg ingen grunn til å la være. Den nederste boken The End of Mr. Y av Scarlett Thomas fikk jeg i adventskalenderen min i går. Den virker veldig annerledes enn noen andre bøker jeg har så den ligger allerede høyt på listen over bøker jeg vil lese snart.

God helg!

3 kommentarer:

 1. Skulle gjerne ha hatt et slikt nett! Og bøker i adventskalenderen - du er jammen heldig, ja!

  SvarSlett
 2. Så fint! Shakespeare & co er en av mine absolutte favorittbokhandlere. Jeg har ikke vært der siden 1997, men føler at det er på tide med en tur til Paris snart.
  The end og Mr.Y er en av de bøkene jeg har likt best i år. Fin magisk realisme:-). Håper du liker den!

  SvarSlett
 3. JA, det er en fin bokhandel og det nettet er veldig veldig veldig fint. Broren min er Asimov fan, jeg har aldri lest noe av ham. Jeg er ikke glad i science fiction, bare fantasy. God helg!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.