fredag 19. februar 2010

Lesingen må vike...

Av og til må lesingen vike. Heldigvis er det bare OL hvert fjerde år. Det er sjeldent jeg lar lesingen vike, jeg har smuglest Harry Potter i et bryllup og kommet for sent på  jobben fordi jeg ikke klarte å legge fra meg en bok. Men OL er OL og spesielt den vinterlige versjonen.

I går satt jeg på Værnes da Tora Berger vant gull. Det er en veldig spesiell følelse å sitte der sammen med 20 vilt fremmede og se Berger vinne. Ja, vi nikket og ropte, og sukket og klappet da det ble klart at Norge hadde tatt gull nummer 100. Og ingen gadd å hisse seg videre opp over at Norwegian var forsinket... igjen.

På flybussen i Oslo fikk vi beskjed om at dette var en OL-buss. De som ikke ville høre på OL fikk ta en annen buss sa  sjåføren lattermildt. Ingen protester - de som synes det blir for mye teller vel dagene til OL er ferdig.

Det var ingen høylydte scener på bussen, men damen ved siden av meg fiklet svært mye med skjerfet sitt da Emil skulle skyte. Og Ole Einar. Og angriperne  som radiomannen kalte alle utfordrerne.

Av og til må lesing vike.

5 kommentarer:

 1. Merker at det blir litt lite lesing på meg også om dagen. Jeg skrek ut da Tora bommet i går, blir til tider litt engasjert he he. Det var så morsomt å se på(guttene også!).

  SvarSlett
 2. Ja - leser kun på senga i disse tider, og da blir det ikke så mye. Men OL er jo gøy da!

  SvarSlett
 3. Hurra for OL! Og ikke minst OL-stemningen! :)

  SV: Da kan jeg virkelig anbefale denne boken! Eller du kan lese romanen På vei til en venn som er veldig god. Gledet meg stort da jeg leste at han kom med ny bok i 2009 - Herre - men desverre så er jeg ikke noe glad i historiske romaner. Så nå håper jeg han har planer om å skrive en ny roman etter min smak ;)

  SvarSlett
 4. HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA! Smuglest Harry Potter i bryllup - den tar kaka.

  SvarSlett
 5. Enig! Jeg leser noen sider på senga hver kveld, men that's it. Å gråte gledestårer mens man ser på OL-vinnere derimot, det er digg for tida.

  Smuglese Harry Potter i et bryllup? Hehe...

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.