torsdag 11. mars 2010

Inspirert!

Siden jeg startet å lese bokblogger så har jeg blitt inspirert. Her er en listen over omtaler jeg har lest den siste tiden som jeg selv kunne ha tenkt meg å ha lest...

 • The Spy Game av Georgina Harding. Jorid på Ord om annet skrev om denne boken for ei stund siden og den føyk rett inn på listen min over bøker jeg-bare-må-lese.
 • De som leser bøker ser også gode historier på film. Knirk skrev om The Buccaneers, et kostymedrama fra BBC. Vi vet jo alle ligningen: kostymedrama + BBC = bra!
 • Stine anbefaler I fjor sommer av Niels Fredrik Dahl, han har jeg ikke lest noe av så den anbefalingen tror jeg nok jeg kommer til å følge opp.
 • I morges hadde vi (altså min kjære og jeg) en diskusjon om alver var et nytt fenomen i litteratur eller ikke. Jeg kom da på en anbefaling som jeg leste i desember av Wings, en fantasyroman om alver på bloggen Books for Keeps.
Det var fire omtaler jeg husket nå. Når jeg publiserer innlegget husker jeg nok flere...

5 kommentarer:

 1. Ja, jeg har også hentet mye inspirasjon og lesertips ved å lese andre bokblogger :)I tillegg er det så inspirerende og gøy å ha kontakt med andre som deler min interesse for bøker og lesing :) Hurra for bokbloggverden!

  SvarSlett
 2. Det er nesten farlig å lese bokblogger, ønskelisten kommer helt ut av kontroll ;)

  Jeg har også notert meg The Buccaneers(har enda tilgode å bli skuffet av et kostymedrama produsert i regi av BBC) og Wings.

  SvarSlett
 3. Maria: Takk for bekreftlesen!

  Beatelill og Ladybug: Ja, nettet er farlig:-) Utrolig moro da å få anbefalinger fra folk som er lige glade i å lese som en selv.

  SvarSlett
 4. Karin, har du lyst til å få boka mi når den er klar? Du trenger ikke skrive om den hvis du ikke vil. Send en mail til ingvillsolberg@yahoo.no hvis du er interessert. God helg!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.