fredag 11. juni 2010

"Sjekk hva hun leser"

Jeg vet ikke helt hvilken vri NRK prøvde å ha på en artikkel som ligger på hjemmesiden deres "Tjukk eller gravid". Artikkelen, som nok kan sies å være klandreverdig på flere måter, har som mål å gi oss innsikt til å si om en dame på bussen er "tjukk eller gravid".

Foruten å se etter ankler på størrelser med kålhoder så mente artikkelforfatteren at man kan se på en dame om hun er gravid eller ikke ved å se på hva hun leser.... Jeg siterer....
Er boken eller bladet en grøsser eller historien om en seriemorder er hun trolig ikke gravid. Hormonelle, gravide kvinner leser trolig en bok eller et blad om fødsel eller graviditet.
Øh, ja - det var vel å generalisere litt... Sukk....

4 kommentarer:

 1. Herremin, dette er en av de dårligste artiklene jeg har lest på lenge. Dette er sånt jeg forventer av Dagbladet eller VG, ikke NRK.

  SvarSlett
 2. Til NRKs forsvar så står det at det er et tips som BBC og gravide har kommet frem til(som et av flere på den listen de har publisert).

  Jeg er enig i at det var helt borti natten. Tror neppe noen så meg lese bøker om barn eller graviditet ute i den offentlige. Husker jeg leste Sagaen om isfolket på den tiden.

  SvarSlett
 3. Ehm ja, jeg vet ikke heelt hvor de vil med dette, gitt!

  SvarSlett
 4. Ladybug har et poeng i hvordan de har samlet denne informasjonen, men samtidig så er presentasjonen av den helt håpløs. Jeg er enig med deg Bokelskerinnen i at dette forventer jeg i agurktiden i Dagbladet eller VG.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.