torsdag 2. desember 2010

Bloggosfæren på en torsdag

Hver torsdag fremover kommer jeg til å dele mine favorittfunn i bloggosfæren med dere. Jeg kommer til å skrive om en blogg og ett innlegg som jeg har lest den siste tiden.

Line på bloggen Lines bibliotek har lest boka Min søster Ellie. Det har jeg også, men Line har skrevet ett interessant innlegg hvor hun blant annet ser på forskjellen på sjangrene drama og chick lit. Kanskje er det litt slik i dag at er vi er raske til å bruke kategorien chick lit, når det kanskje hører til drama? Jeg mener at kategorier ikke er så viktige for meg som leser, men innlegget til Line har fått meg til å fundere.

En blogg jeg kommer over den siste uken er bloggen til Svein Nyhus, illustratør. Han har laget og illustrert flere billedbøker. I heimen har vi boka Moro-vers (med vers av André Bjerke) og boka Jeg! som han har både illustrert og skrevet teksten til. Jeg synes illustrasjonene hans, spesielt de av mennesker, er veldig gode. Bloggen hans er absolutt verd å stikke å innom, foruten å være en velskrevet blogg med et godt design, så kan man blant annet lese om hvordan han jobber.

Har du noen funn du vil dele med resten av oss?

1 kommentar:

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.