tirsdag 15. mars 2011

Oss bokbloggere imellom

Jeg har fått to awarder eller priser som det heter på norsk. De flyr rundt i bloggosfæren med jevne mellomrom og nå har de altså kommet til oss bokbloggerne. Jeg takker og bukker, og siden jeg må svare på spørsmål og jeg elsker spørreskjema, så henger jeg litt med.

Første award kommer fra Elida på bloggen My first, my last, my everything! Elida blogger ikke bare om bøker, men også om TV-serier noe jeg liker veldig bra.
 • Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der?
  My face was not my fortune, I assured myself, and from the distance of the concert platform no one would notice my cast. Fra
  Every Eye av Isobel English.

 • Hva er det siste du så på TV?
  Vel, her kommer dagens innrømmelse - jeg er litt hekta på Home and Away... I tillegg ser min kjære og jeg nå serien på How I Met Your Mother på kveldstid.

 • Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå?
  Et fly langt borte og noe susing fra alle duppedittene rundt TVen vår. 

 • Når var du sist ute og hva gjorde du da?
  Jeg har akkurat vært på balkongen og fått den lille til å sove, men hvis ikke det teller så var jeg ute en tur og trillet i går. Dagen i dag har strengt tatt akkurat begynt.

 • Hva har du på deg nå?
  Pysjbukse og en brun/rosa fleece fra Stormberg.

 • Hva var den siste filmen du så?
  Stardust!

 • Skulle du overveie å flytte til utlandet?
  Jeg har bodd i utlandet flere ganger (2 x Moskva og 1 x Newcastle) og nå er utenlandsflytting ganske fjernt fra min hverdag. Forøvrig kunne jeg ha tenkt meg å ha bodd en periode i Finland. 


 • Den andre prisen kommer fra Anita, som foruten ha en fin bokblogg også er damen bak Bokbloggene, all ære til hun som passer på at vi ikke går glipp av godbiter ute i bloggosfæren. Til prisen I love your blog må jeg også svare på spørsmål og her er mine svar...

  Her mine svar:

  1. Hvorfor startet du å blogge?
  Jeg ville dele leseopplevelsene mine med noen. Fortelle noen om alle de gode bøkene jeg leste og de dårlige som jeg ikke anbefaler. Jeg trodde egentlig ikke da at jeg skulle få så mange lesere, ei heller at skulle bli kjent med så mange herlige bokbloggere. Ja til bokblogging!

  2. Hvilke blogger følger du?
  Jeg leser masse bokblogger. Noen kan du se til høyre i bloggen, men jeg leser egentlig flere. Både norske og utenlandske. I tillegg er det noen få andre blogger jeg kikker innom, men ingen faste.

  3. Favorittmakeupmerke?
  Eh, her kommer sannheten. Jeg ville ha vært en forferdelig rosablogger. Jeg bruker nesten aldri sminke...

  4. Favorittklesmerke?
  Bruuns Bazar er herlig! Men aller best liker jeg klær jeg finner på Fretex, helst klær som bestemor og mormor ville ha gått i.

  5. Ditt må-ha make-up-produkt?
  Ja, jeg skulle bruke sminke så ville det har vært mascara.

  6. Favorittfarge?
  Blå!

  7. Parfyme?
  Eh, lite parfyme her i gården. Jeg nyser bare jeg ser en parfymeflaske. Nei, jeg tror jeg får holde meg til bokblogging!

  8. Favorittfilm? 
  The Secret life of Words... fantastisk film...

  9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
  Alle land bortsett fra India. Jo kaldere jo lenger opp på lista, fnise fnise, jeg er sikkert den eneste i hele Norge som aldri har vært i Syden eller mer geografisk riktig - Spania.

  10. Still og besvar det siste spørsmålet selv: Hvorfor sender du aldri disse prisene videre?
  Fordi jeg synes det er vanskelig å velge, men mest fordi jeg føler at det blir litt kjedebrev-aktig. Men det er veldig gøy å få! 

  Og nå skulle jeg ha satt opp en liste med ti bloggere jeg anbefaler, samt sende awarden fra Elida videre, det kommer jeg til å gjøre men ikke nå. Jeg planlegger et eget innlegg om bokblogger, så følg med følg med!

  1 kommentar:

  Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.