mandag 30. mai 2011

I posten... snart....

Lørdag premierte jeg meg selv. Jeg synes jeg har vært måteholden med bokkjøp i det siste. Ser man bort fra noen bøker fra Bokklubben som bare dumpet ned i postkassa vår og en bitteliten tur innom Bislet Bok i en lunsj så har jeg ikke handlet noe. Nesten. På noen uker. Etter at vi kom tilbake fra Danmark for tre uker siden.  I hvert fall.

Bildet er hentet fra wikipedia.org og er fra serien basert på romanene av Colin Dexter
Premien valgte jeg selv, og siden jeg har hørt så masse om bøkene om Morse i det siste så valgte jeg å bestille de alle i hopen. Jeg husker godt John Thaw fra fredagskveldene. Men nå skal det leses - 13 bind om Morse. Jeg gleder meg allerede!

6 kommentarer:

 1. Fint belønningssystem! Jeg kommer nok til å benytte meg av det samme systemet. Med en gang hjemmeeksamen er levert blir det bokbestilling fra bookdepository =D

  Du har forresten all grunn til å glede deg, Colin Dexter er god underholdning.

  SvarSlett
 2. Det høres ut som en god plan! Jeg gleder meg til å lese omtaler av bøkene når du kommer så langt:-) Britisk krim er helt ypperlig.

  Ps. Hvordan går det å høre Moby Dick på lydbok? Jeg bestilte den på lydbok i går og håper at jeg klarer å komme gjennom den med tid og stunder.

  SvarSlett
 3. Det er dere to som har inspirert meg til å lese romanene om Morse, etter veldige gode omtaler på bloggenene deres. Omtale kommer - men dette blir nok et langtidssprosjekt.

  Moby Dick går bra. Sakte, men sikkert. Jeg blir stadig litt demotivert over at den varer så lenge-Jeg hadde beregnet at den ville ta 2-3 uker, men det var i overkant optimistisk, så jeg tror en måned er mer realistisk. Jeg trodde den ville være kjedelig, men det er den heller ikke. Selv om i dag hørte jeg på noen utgreiinger om forskjellige hvaltyper og det må jeg innrømme kanskje ikke var særdeles interessant, men det har sin sjarm.

  SvarSlett
 4. Svar: Eg venta egentlig på din kommentar for eg syns å huske at du hadde kjøpt og sett The West Wing:-)

  Eg har aldri likt Morse noko særlig på TV, men kanskje han er betre i bokform;-) Gleder meg til omtaler.

  SvarSlett
 5. Nå ble jeg en smule mer optimistisk enn det jeg var på forhånd. Sist jeg prøvde meg på Moby Dick hadde jeg den på pensum. Jeg leste den på engelsk; Norton-utgaven med bibeltynne sider og knøttliten, tettpakket skrift. Da han kom til hvaltypepartiene sine, fikk jeg omtrent samme følelse som Frodo på vei til Mordor. Men jeg kom faktisk halvveis før jeg ga meg, og det er en trøst.

  Håper du liker den godt nok til å skrive en inspirerende omtale. Hvis ikke, får vi danne en egen "bokbloggere som hater Moby Dick-klubb", hehe.

  SvarSlett
 6. Jeg kan se for meg at Moby Dick er et lite mareritt når man *må* lese den. Jeg koser meg med alle mulige skildringer nå (selve hvalfansten har ikke startet enda). AKkurat nå er jeg inne i et avsnitt om skikk og bruk når hvalfangstskuter møtes. Om det ikke er interessant så vet ikke jeg? Eh. Jeg vet bare at om noen hadde skrevet en sånn murstein om min jobb så hadde jeg vært stolt.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.