onsdag 11. mai 2011

Vårlige ønsker


I går kom vårkatalogen fra forlaget Persephone i posten. De har nå gitt nytt liv til 93 bøker. Selv har jeg tolv, men kunne tenkt meg alle sammen.

Jeg: Det koster bare £ 800 for alle sammen... alle 93...
Min kjære: Det er jo 8000 kroner!
Jeg: Pundet er litt lavere nå så strengt tatt er det ikke så mye...
Et blikk. Diskusjonen over. Jeg kan i det minste drømme om et nytt abonnement.


Om 62 dager om kommer den siste boka om Grace og Sam. Jeg gleder meg masse, jeg er spent på hva som skjer med Grace og Sam. I tillegg har bøkene vært en nytelse å lese til nå, så forventningene mine er det ingenting i veien med...

Ha en fortsatt fin sommerdag!

5 kommentarer:

 1. Særlig om han er din bedre halvdel... Fysj og blæh! For en innstilling! For en nedprioritering! Makan, altså!!!


  *støtte i tykt og tynt*

  SvarSlett
 2. Ha ha, ikke sant!

  Riktig svar hadde naturligvis vært----

  "De har jeg naturligvis allerede bestilt til deg".

  SvarSlett
 3. Det minnet meg på hvordan det er her i huset :-)

  Jeg låner en masse bøker på biblioteket, men når jeg finner noe riktig bra så vil jeg gjerne kjøpe dem. Da reiser det seg et bustehode (kalt mannen min) som ikke kan fatte og begripe at en kan bruke så masse penger på bøker :-)

  SvarSlett
 4. Kjære Karin. Du må huske at det alltid er lettere å få tilgivelse enn tillatelse. I diverse dameblader mener jeg å ha lest at menn foretrekker selvstendige damer som ikke er avhengige av menn for å ta en avgjørelse, og det spørs bare om ikke det er den riktige innfallsvinkelen her. "Jammen, kjære, hvorfor skulle jeg spørre deg om en slik bagatell? Du har jo så mange Viktigte Ting å tenke på allerede!" Det kan nok bare brukes én gang, men du kjøper vel heller ikke 93 bøker så ofte. You go, girl!

  PS! Husk å skriv navnet ditt i bøkene så fort du får dem, slik at de ikke kan returneres:-) Mohahahahaha!!!

  SvarSlett
 5. Min kjære bruker vanligvis ikke å kommentere antall bøker som på forskjellig hvis finner veien hjem hit. Jeg leser jo en del, men det er klart, for hver bok jeg får lest så kommer det jo da et par ekstra inn i huset (leiligheta). Han kjøper en del bøker selv, men de sniker seg jo usett og direkte inn på Kindlen... Utspekulert spør du meg!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.