søndag 10. juli 2011

Lesemaraton - en oppsummering

4 bøker!

Hvorav to var ikke egnet til en lesemaraton. 4 bøker var under det jeg trodde jeg skulle klare, men så leste jeg meg ikke gjennom hele døgnet. Jeg var ivrig med til utpå kvelden, klokken elleve sluknet jeg og stod ikke opp igjen litt over tre. Da fikk jeg lest litt, før resten av husholdningen våknet. Jeg sovnet igjen sammen med den lille, for å så våkne opp i det lesefesten var over.

Krimserien om Jack Caffery egnet seg godt som maratonlektyre. Driv hele veien og bortsett fra noen minutter utpå morgenkvisten hvor pulsen ble en anelse høy og jeg begynte å kikke under sofaen (det eneste jeg fant var hybelkaniner) gikk lesingen bra.  To bøker gikk ned om Caffrey, og nå er jeg godt i gang med den tredje. 

Først ute var chick.lit fra London - Ugudelige greske guder.  Helt frem til nå har jeg innbilt meg at tittelen var Udugelige greske guder, og for nå sier jeg ikke mer. Også med handlingen i London var den tredje boka jeg leste Mister God, this is Anna. En spesiell bok, utgitt på 70-tallet, men som nok kunne ha vært lest under andre omstendigheter.

Uansett antall leste bøker, gøy var det. Kjempemoro at så mange var med tilslutt - jeg er imponert over viljen til enkelte av deltakerne. 

Håper det blir flere maratoner fremover!


4 kommentarer:

 1. Applauderer innsatsen.
  Nå er jeg bra spent på Hayder omtalene
  , slutten i Kuren feks
  og hun som alltid svømmer der det ikke er lov -)

  SvarSlett
 2. Omtale kommer, muligens flere i ett, vi får se.

  SvarSlett
 3. Ja, det var veldig morsomt. Jeg håper også på flere sjanser til å delta på maraton. Måtte ta meg en to timers hvil jeg også, visste jeg trengte energi til både amming og lek dagen etter(samt en barnebursdag, som heldigvis var en vi skulle i og ikke hos oss ;)).

  SvarSlett
 4. Jeg tror at hvis det blir flere maratoner så er det å være alene hjemme et must egentlig:-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.