mandag 10. oktober 2011

Hurra! Lanseringsdato for Bitterblue.... så man bare vente tålmodig til mai 2012...


Hurra! I forrige uke kom nyheten om at fortsettelsen på Graceling endelig kommer. Jeg har ventet på Bitterblue i flere år nå, og nå har det blitt bestemt en dato for lansering; 1. mai 2012. Så det er ei stund til, men i mellom tiden kan vi bare nyte det fantastiske omslaget. Wow  - sier jeg, wow! Du kan lese mer om den kommende boka på Kristin Cashore sin blogg.

5 kommentarer:

 1. Jeg er glad for at jeg enda ikke har tatt fatt på Fire, da blir ikke vente tiden like lang. Kjenner jeg ikke er helt klar til å ta farvel med Katsea(var det sånn navnet ble skrevet tro?) og Po enda.

  SvarSlett
 2. Vakkert! Jeg har heller ikke rukket over Fire ennå, har holdt det litt på avstand da hovedpersonene ikke var de samme, men for vel ta å hive meg rundt før mai.

  SvarSlett
 3. I ventetiden kan du nynne på Bonnie Tyler-hit'en med samme navn, for det kommer jeg til å gjøre et par dager fremover... ;)

  Ellikken - som må inn på innstillinger og fikse slik at jeg kan kommentere :P

  SvarSlett
 4. Eeeeej, Ellikken, nå har jeg nynnet hit'en siden du la inn denne kommentaren:-) Jeg kan høre stemmen til selveste Bonnie, ser for meg det flagrende håret og hadde hun da ikke en blåish jakke med stæsj på da mon tro!

  Mari/Ingalill: Fire er en god bok, men for meg var den en skuffelse siden den hadde lite med karakterene i Graceling. Jeg vil gjerne vite mer om dem. Selv om jeg visste det på forhånd så ble jeg likevel skuffet, så dermed gleder meg ekstra mer til Bitterblue - og ser naturligvis at fallhøyden blir større og større...

  SvarSlett
 5. Fantastisk cover! Jeg har ikke lest denne serien ennå, men har hørt mye bra om den, særlig Graceling. Den bør med andre ord havne på ønskelista mi :-)

  Jeg gleder meg forøvrig til en maibok jeg og, oppfølgeren til Divergent, Insurgent, blir sluppet da :-D

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.