søndag 23. oktober 2011

Ukens fangst på loppemarkedElskeren av Marguerite Duras
 • fordi jeg tidligere i år sa at jeg gjerne ville eie denne boken om jeg kom over den på loppis, fordi den er fin og vond og et must i alle bibliotek
Arven etter Alberta av Maria Lang
 • fordi jeg likte så godt den første boka skrevet av Maria Lang som jeg leste før påske og fordi jeg ikke klarer å vente at Silke Forlag gir ut en ny krim neste år
A Pelican at Blandings og The Inimitable Jeeves av P.G. Wodehouse
 • fordi jeg alltid har lurt på hva slags bøker dette er og fordi en kompis av meg stadig snakker om disse bøkene og fordi han mener at det ikke er nødvendig at de leses i en bestemt rekke følge

11 kommentarer:

 1. Den første gangen jeg leste Elskeren av Duras, så lånte jeg boka med det coveret. Den jeg har i hylla er gul :-)

  SvarSlett
 2. Omvendt hos meg, den jeg lånte på biblioteket var gul:-)

  SvarSlett
 3. Jeg bookcrosset ut et eksemplar med det coveret tidligere iår. Mitt eget er fillete paperback, men siden det hørte til coreboksamlingen fikk det stå, mens det nye blanke loppisinnkjøpte ble gitt bort. Rart hvordan det fungerer!

  SvarSlett
 4. Hehe... Kjøpte faktisk Elskeren på bokloppis denne uken selv :)

  SvarSlett
 5. @Ingalill: Bøker i sin egen samling skal være fillete - det betyr at de har vært lest:-) Noen utgaver bare liker man bedre enn andre!

  @Ellikken: Jeg så flere utgaver av Elskeren, og noen andre av Duras. Men de var engelsk og jeg var usikker på om de var oversatt til norsk og jeg liker ikke å lese romaner som er oversatt til et annet språk på engelsk om de finnes på norsk. Et eller annet jeg har fått for meg akkurat på det punktet...

  SvarSlett
 6. Jeg har lest mye av Wodehouse, men på norsk. Det er herlige bøker, synes jeg! :)

  SvarSlett
 7. "Elskeren" min er rosa, så her er det mange varianter i omløp. Men den innbundne ser finest ut. Wodehouse-bøkene virker veldig morsomme, og designen på bøkene var artig. Jeg gleder meg til forhåpentligvis fristende omtaler:-)

  SvarSlett
 8. @Randi: Jeg var ikke klar over at Wodehouse er oversatt til norsk engang. Jeg gleder meg virkelit til å prøve disse bøkene. Jeg ser de jo overalt.

  @Anita: JA!

  @Linesbibliotek: Morsomt design ja. Penguinbøker har jo alltid det lille ekstra når det kommer til design. Vi får se da, om det blir fristende omtaler:-)

  SvarSlett
 9. Jeg vil også på loppemarked snart! Kos deg med fangsten, Karin.

  SvarSlett
 10. Heisann! Jeg leste bloggen din og den var stilig! Digger designet ditt også forresten!!! Håper du får en fin dag videre! ;)......... håper du kan kommentere tilbake! ;)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.