torsdag 17. desember 2009

Litt her og der...

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal lese... Jeg starter på en bok, men legger den fra meg. I begynnelsen av uken startet jeg med The End of Mr. Y og jeg er et par kapittel inn i boken. Jeg ser den har potensiale, men jeg er ikke solgt. Enda.

Så startet jeg med en bok jeg fikk i gave, som heter The Gift som er skrevet av den irske suksessforfatteren Cecelia Ahern. Jeg har lest det første kapitlet som er veldig "det skjuler seg mye bak en (jule)fasade" og dermed stoppet det. Vanligvis liker jeg Ahern sine bøker og antar at historien kommer bedre frem etter hvert og at jeg får en god lesestund, men jeg må bare komme dit.

Er jeg kresen? Jeg er småsjuk og trøtt for tiden (snart skal sola snu!) og jeg kjenner at jeg ønsker å lese noe som sjarmerer meg fra side en. Svosj, en bok som tar meg med inn i en annen verden. Jeg er egentlig ikke slik, jeg gir sjeldent opp bøker. Eller kanskje er det mitt rette jeg som kommer frem når jeg er trøtt. Sukk. All denne selvinnsikten, når jeg egentlig bare ville klage på min manglende motivasjon...

3 kommentarer:

 1. Mitt råd er å lese noe morsomt! Hva med en av Fredrik Stabels bøker? Eller en av Harald Heide Steens to? Velskrevet, ukomplisert moro.

  SvarSlett
 2. Jeg sier bare: Knausgård!! Unn deg han i jula.
  :-)

  SvarSlett
 3. Hm, kanskje jeg burde prøve noe som er moro ja.

  Janke: Usikker der, litt redd for å bli hekta. Dessuten, jeg tror ikke han er ukomplisert og det trenger jeg nå...

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.