tirsdag 14. juni 2011

Sommerlektyre

Jeg har fått en uvenn. Postmannen. For litt siden bestilte jeg de hele serien om Morse av Colin Dexter. 13 stykk. Og The Book Depository gjør sitt for å holde postmennene i aktivitet med å sende en og en bok. Nå er tolv av 13 i hus.

Anita har utfordret oss til å skrive om hva vi skal lese. Jeg planlegger lite, men her er en tentativ liste
 • Morse, ikke alle 13, men kanskje jeg får startet i løpet av sommeren?
 • Siste bok om Sam og Grace; Forever av Maggie Stiefwater, boken kommer ut i løpet av juli og er allerede forhåndsbestilt
 • Bok nummer tre om Flavia de Luce er også bestilt
 • Noe om og av Nancy Mitford - jeg er akkurat ferdig med Love in a Cold Climate og jeg er helt fortapt i skrivestilen til Mitford, hun er kjapp, sarkastisk og vittig
 • En biografi om Pankhurstfamilien som jeg har hatt liggende en stund
 • Mathias Sandorf av Jules Vernes
I tillegg så har jeg en god del andre uleste bøker liggende i bokhylla som sikkert også gjerne kunne ha tenkt seg å ha blitt lest. Vi får se hva sommeren bringer. Det eneste som er sikkert med denne listen er at den vil bli endret. 

God sommer! 

4 kommentarer:

 1. Haha jeg syns bookdepository er geniale som sender en og en bok. På den måten kan jeg få fine overraskelser i posten mange dager på rad. Det er alltid spennende å se hvilken jeg har fått, og hvilket bokmerke som følger med. Jeg går å venter på fire bøker nå, en fagbok og tre av en afrikansk forfatter jeg nylig har oppdaget, men ikke har prøvd ut enda (Ngugi Wa Thiong'o).

  13 bøker er kanskje litt i overkant, men jeg hadde kost meg med å sjekke posten hver dag =) Morse har jeg faktisk begynt å kjøpe til Kindle, selv om det er rart å ha noen av bøkene i vanlige form og noen på lesebrettet.

  God sommer =)

  SvarSlett
 2. Oj... men det er jo, som Labben sier, morsomt å finne ut hvilken bok som ligger i postkassa da ;-) Jeg har faktisk gjort mitt første og andre kjøp på Book Depository, og er spent på når bøkene kommer. Den ene ble sendt den 10., så kanskje snart?

  Ellers ser det ut som spennende sommerlesing dette!

  SvarSlett
 3. Ikke misforstå meg, jeg elsker å få bøker i posten. Men da vi kom hjem fra en lengre helg på Vestlandet så hadde postmannen puttet så mye i postkassen at vi nesten ikke fikk den opp (jeg kjenner at jeg fikk litt angst der, at bøkene jeg hadde bestilt måtte skjæres ut).

  De nye bokmerkene er veldig kule, slike som man kan få bruk for (en med landskoder/valuta og en med konvertering av klesstørrelser).

  Ngugi Wa Thiong'o er et nytt navn for meg, gleder meg til å lese mer om bøkene til vedkommende.

  Åh, jeg husker også mitt første kjøp. Siden har det blitt mange. Koster jo nesten ingenting....

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.