lørdag 4. februar 2012

Guilty as Charged!

Ok, jeg innrømmer det. Jeg har ikke prøvd en gang. 

Andre bokbloggere prøver å begrense kjøp av bøker, jeg derimot, starter 2012 med en skikkelig kjøpefest. Det er ikke nødvendigvis det at man bruker så mye penger, det er bare det at det ikke er så mye plass her de skal bo. Akkurat nå stabler jeg bøker oppover ved siden av bokhyllene og området burde egentlig være merket med et varsel for rasfare.

Jeg har kjøpt Gibbons blant annet. Jeg har kjøpt tre Persephonebøker, fordi om man kjøpte to så fikk man med en gratis bare den hadde fransk tittel. Slike tilbud kan man jo ikke la være å bruke. Bøker har havnet i postkassa uten at jeg har bestilt, jeg klarer aldri å avsluttet alle medlemskapene i Bokklubben. 


Så jeg kjøper og om nødvendigheten av mine kjøp kanskje kan diskuteres, så er det i alle fall et kjøp som ikke kan det. Den lille i huset fikk utvidet sin samling med Eric Carle-biblioket. Jeg har sett disse bøkene, men aldri lest og sett i de. Siden jeg ikke kunne huske de fra min egen barndom så antok jeg egentlig at de var nye. Til min forbauselse er jo ble jo den ene boka gitt ut  allerede i 1969 og det slike klassikere må jo alle private bibliotek ha. Så endelig, nå er historien om larven, edderkoppen og den lille musa i hus.

4 kommentarer:

 1. Jeg har prøvd å begrense meg og var flink i januar, men nå har det tatt helt av. Bokklubben har mange salg for tiden, og man kan gjøre så gode kjøp at det ville vært kriminelt å la det være. Nå er det snart Mammutsalg, hvor jeg også har funnet en del som frister. Det blir fulle hyller, ja!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ikke fått sett katalogen for Mammut enda. Tenker at det nok blir en del kjøp der også. I fjor så var jeg relativt flink, men vi får se, jeg handler alltid på Mammut i to runder. En første runde og en helt på slutten.

   Slett
 2. Det er ikke mye som er like deilig som å kjøpe nye bøker!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.