søndag 19. april 2009

The Book Depository

I høst en gang, kom jeg tilfeldigvis over The Book Depository. Hmmm, en engelsk nettbokhandel som attpåtil har fri frakt til Norge. Kunne verden blir bedre?

I mange år har jeg brukt Amazon, de leverer raskt og har rimelig priser. Men med frakt. I tillegg kan man kjøpe bøker (fraktfritt) på play.com, men play er mer for dvder.... Det er liksom ikke helt det samme å kjøpe bøker der.

Så da ble The Book Depository redningen. Og det er jeg veldig glad for -spesielt i disse dager hvor Amazon tenker tanker de aldri burde har gjort. Men også fordi The Book Depository har en veldig fin nettbutikk. Den er mindre overveldende og oversiktlig. De har også intervjuer med kjente og ukjente forlag og forfatter, samt anmeldelser. I det siste har de fått en morsom funksjonalitet som viser hva den siste kunden rundtomkring i verden har kjøpt.

Så gjelder det å beherske seg litt da...

4 kommentarer:

 1. Takk for tips! Fraktfritt er jo ein fin ting - då blir det meir pengar til bøker.

  SvarSlett
 2. Supert!
  Hilsen Thomas

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Karin. Jeg søkte på "kjøpe bøker fri frakt" på Google og fant dette blogginnlegget som nummer 3 på listen. Selv pleier jeg både å bruke Play og Amazon, men jeg har savnet en skikkelig nettbokhandel som også tilbyr fri frakt. Selv kjøper jeg ikke så mye skjønnlitteratur via internett, men heller fagbøker med data og programmering som tema, og da pleier ikke Play å ha det største utvalget. Amazon har derimot et svært stort utvalg, men frakten kan noen ganger ende opp med å bli dyrere enn selve boken, iallefall opp i mot halvparten av bokens verdi.

  Nå har jeg ikke sjekket ut The Book Depository skikkelig enda, men etter et raskt søk fant jeg flere bøker jeg vurderer å kjøpe. Flere av dem er til og med billigere enn bøkene fra Amazon. Det jeg likte svært godt med The Book Depository var at de også viser Amazon sine priser, så slipper jeg å sjekke selv hele tiden.

  Det slo meg faktisk nå at jeg ved et tidligere tidspunkt allerede har kjøpt bøker fra The Book Depository, men da var det via PlayTrade på play.com.

  Takker igjen for tipset. Jeg skal sjekke det ut, og mest sannsynlig blir det her jeg kjøper mange av bøkene mine fra framover.

  *Det er rart hva et søk på Google kan utrette*

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.